Силвена Роу шашна почитателите си с акция ала плеймейт. В черно бели кадри тя показа плът така както никога досега не сте я виждали.

Известната тв готвачка видимо е свалила доста килограми, сякаш никога не е била пълничка. "Знайте, че най-безценният подарък, който можете да си направите за всеки следващ рожден ден е да се превръщате в по-силна, по-здрава и по-щастлива версия на самите себе си! Вие сте моето вдъхновение! Аз съм това, с което се храня! Аааа, ново Ти-Ви шоу! Скоро! Храна & Секс! Нови ресторанти! Нека живеем, нашият най-чудесен живот!", написа шеф Роу, хвалейки се явно не само с новата си визия, а и с новото си професионално амплоа.

Публикувах постът вчера, защото години наред аз се разнасям с екстра тегло и в същото време, практикувайки биохакинг, аз успявам да забавя процесът на остаряване, аз успях да въведа промени при себе си! Тези от вас, които си мислят, че остаряването е неизбежно....защо не , за вас явно е неизбежно! Аз, от друга страна, правя всичко възможно , да избегна тази болест наречена ОСТАРЯВАНЕ! Аз не мога да си позволя да съм обезсилена, прегърбена, натоварена, изсушена! Аз не искам; повишено кръвно налягане висока кръвна захар излишни телесни мазнини около талията високи нива на холестерол високи триглицериди

Да, приятели, влошение на един даже от тези маркери е знак на остаряване на нашите клетки! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за мен! Напълно възможно е да живеете до дълга хронологична възраст без типичните гореспоменати знаци на остаряване! Моята формула - дълга хронологична възраст & намалена и млада биологична възраст! Не е суетност! Гореспоменатите са част от най - важните маркери на нашето метаболично здраве. Също така, те са знаците на остаряване ... Тяхното влошаване е начало на най- лошите възпалителни процеси в нас! Е, не знам за вас , но аз винаги ще избирам здравето, силата , енергията , желанието! А вие?", написа Силвена Роу.