Дали заради отношенията си с Димитър Рачков, Анита винаги се е доказвала като свръх суетна личност. Поради тази причина не помним някога да сме я виждали абсолютно натурална. Винаги е с грим, с прическа, а наглиже - никога публично! Филтърът също често я окрилява, все пак всички моделки го ползват, та тя ли няма...

Не винаги обаче русата красавица може да реагира на снимките, които се публикуват в социалните мрежи. Затова и се появи този кадър, на който Анита е абсолютно натурална, без изкуствени мигли и екстеншъни дори, а с тях тя рядко се появява навън.

Лъсна гърбавото носле на Анита.

На снимката тунингованата блондинка изглежда коренно различно и със сигурност вероятно малцина биха я познали, ако се разминат с нея. Дори биха я определили и като "откровено грозновата". Кадърът е направен по време на турнето на Рачков в Лондон, където явно Анита се е почувствала достатъчно свободна и неразпознаваема за околните, за да се пусне в този вид.

Някои забелязват, че в действителност носа на Анита е крив, кожата й е бледа, със сивкав оттенък, а очите й са малки и заради това ги "облича" обикновено в опушен грим.