Марешка Бардем от "Игри на волята" дебютира като водеща по време на конкурса Мис Силикон 2022. Това се случва непосредствено след тежката загуба на детето, което носеше в утробата. Скандалната фурия, която вече се подвизава и като M.Quinn изпълни две от новите си парчета пред публиката в клуб във Велинград, а през останалото време дирижираше конкурса в новото си амплоа на водеща.

Силиконовият конкурс за красота, постигната чрез трайни хирургически или козметични интервенции, се провежда за 13-та поредна година, но за първи път в този край. Марешка сподели пост, че посвещава изявата си на неин приятел, който вече не е сред живите. Също така призна, че роклята, с която е излязла на сцената, е била избрана от него, както и псевдонима й "Марешка".

Наскоро скандалната чеченка обяви публично истинското си име, което е Марха Умалтовна Осмаева. След обявяването на името си някои припознаха баща й, който преди време е имал общ бизнес с Ваня Червенкова. С днешна дата Марешка е обявила война на родителите си и се отрече от тях. На едно от сторитата си тя пише : "Не ти е брат и сестра понякога този, с когото имате една и съща кръв, както и не ти е родител, този който те е създал."