На Панайот Панайтов явно му хареса разправията с Кицата и взе, че направи песен по повода. „Мижав интерес“ е заглавието на най-новото му творчество, което ще бъде представен на пристанището в Бургас на 7 август. Тогава е концертът на „Дийп зоун проджект“ с всичките им вокалисти през годините, като част от тридневното събитие Spice Music Festival.

Момчето, което говори с морето, ще бъде специален гост в шоуто на Дийп Зоун, тъй като именно фронтменът на групата Диан Савов е автор и продуцент на парчето. Международната сцена на фестивала ще погали егото на Панайтов, тъй като там ще се изяват легендарни изпълнители като „Джипси Кингс“, Бони М, Шаги и Араш.

Според конкурента на Кичка, проектът няма да е мижава самодейност, ще има и добър клип. Пред Телеграф Панайот не пропусна да жегне колежката си, като обясни, че организаторите на фестивала нямали проблем да му поемат разходите по пътуването и хотела, в който ще отседне. Така позабравеният певец визира скандала с колежката си Кичка Бодурова, която отказа да му плати 272 лв. за бензин, за да участва в нейния концерт в Летния театър в Бургас. Именно от скандала се роди и най-актуалната фраза „Мижав интерес“, надвила миналогодишния победител „Секи сам си преценя“.