Единственият законен мъж на телевизионната водеща си подари пътуване до гръцките Спорадски острови Скиатос и Скопелос, където водата е изумрудено синя, делфините плуват наравно с хората, а малките заливчета на плажа осигуряват уединение за курортистите. С него са жена му – изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева, и двете му дъщери.

. Преди да сключи брак с водещата, Будев има друго семейство, от което пак има дъщеря. Щерката на Гала Мари-Константин показа красотата на гръцкия пейзаж. Островите са изключително зелени, а Скиатос със своите над пет милиона бора, 50 000 маслинови дръвчета и едва 5000 жители е кътче, запазило природата си по уникален начин. Плажовете с малки камъчета са оградени от прохладни борови гори, а водата е кристално чиста

Двата главни града – Скопелос и Глоса, приковават вниманието с изящните къщи с керамични или каменни покриви, врати и прозорци от дърво и цветни капандури. Домовете почти се допират един в друг с балконите си, надвиснали над тесните, виещи се улички, по които се разходи щерката на Гала Мари-Константин в компанията на много улични котки. Плаването с яхта излиза около 1300 лева на човек, без да броим яденето и горивото, така престоят на празнуващите отива към 8 бона за няколкото дни. Сумата не е проблем за Митева, която е една от най-добре платените банкови шефове в България, пише вестник "Златна възраст".