Отварачката и бизнесменът се бяха изпокарали в съседна Гърция, като се прибраха по спешност в София. Малко след скандала им чалгаджийката изтри всичките им общи снимки и махна пръстена от описаните си в инстаграм. Така беше в продължение на почти седмица, но преди дни заралийката върна кадрите с мъжа си, както и пръстена в социалните мрежи.

Малко след това семейство Соколови, или Отварачкови, както са по-известни, се качиха на самолета и заминаха на романтична почивка за скрепяване на брака си, пише „Уикенд“. Близки до изпълнителката на ретро хита „Спомен“ разкриха, че тя прилага всеки път една и съща тактика, за да си върне мъжа.

„Номерата й ги знаем! Като се скарат с Дзвера, трие снимки, почва да звъни на един куп мъже и го раздава на много оборотна. Казва, че ще пее и онзи ахмак, нали акъла му е като на врабче, тегли поредния кредит да й даде пари, че е много златна... и така до следващия път. До момента вече 4 пъти са се събирали и разделяли, като всеки път прилага тази тактика“ – разкриват запознати с драмите в семейството.

Хитрата Мария била много доволна, че стратегията й за връщане на съпруга е безотказна, поне за момента. Източниците ни разкриха, че Миро наистина е потънал в заеми, защото любимата му харчи като Зил. Дзвера бил като омагьосан, но не спирал да харчи пари по заралийката, която тържествувала с марковите си дрешки и обувки. Бизнесменът угаждал на всичките капризи на миньончето на фолка. Въпреки това Соколови имали своите проблеми и вече на няколко пъти се карали по-сериозно и разделяли за около седмица.

Във фолк средите от година се обзалагат колко ще продължи този брак на Мария, като според най-големите оптимисти ще се задържат около 2-3 години. Отварачката е известна с трите си брака, като всеки следващ продължава все по-малко време. Бизнесменът Димитър Андонов и милионерският наследник Християн Гущеров вече не искат и да чуят за бившата си невярна съпруга. Разбира се, Мария отрече да е била пред развод, но има кадър, където се вижда, че брюнетката е махнала пръстена, който показва, че е омъжена, от профила си в инстаграм, а след сдобряването й с Миро отново показа, че е семейна.