Част от дамите от култовото шоу поляха рождения ден на една от мацките - Дениз Хайрула. Бившата на покойния Христо Сираков навърши 28 години. На партито присъстват победителката в "Ергенът" Виктория Капитонова, Люси, Габриела и други верни другарки на рожденичката. От партито липсва само Благовеста Бонбонова. Мацката, която стана популярна с изразяването на своите емоции, е на морe и не успява да бъде до Дениз.

Ергенките събират погледите на цялото заведение. Мадамите са издокарани в стилни, ала секси рокли, които веднага приковават вниманието към тях. Дамите от шоуто изненадват добрата си приятелка от риалити формата със специален подарък. Ергенките й подаряват торта с нейна снимка. Хайрула получи и втора торта. На нея е отправено любовно послание. "Дениз, обичам те", пише върху сладкото изделие.

Плеймейтката и участничка в "Ергенът" уточни, че подарък не е от гадже, а от неин фен. В момента Дениз няма мъж, както се твърди. Мацката все още търси принца на бял кон. "Пожелавам си през следващата година от своя живот да срещна истинската и споделена любов", казва Дениз, цитирана от "България днес".