Двете певици се запознават покрай френската версия на култовата песен на Кали 4-4-2, изпълнена от нашумялата ТикТок сензация - Алекс Панайотова. Родената в България французойка взриви мрежата с кавъри на поп-фолк хитове на френски. Едно от най-успешните изпълнения на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклор от балкона на апартамента си в началото на пандемичната 2020, е именно супер-хита на Кали 4-4-2. Фенове го изпращат на Кали и благодарение на това тя открива и се свързва с талантливата участничка от „България търси талант“ 2016-а. Двете се харесват от първа среща и вече заснеха видеоклип на песен, която носи името „ШантавУ“.

С Алекс започнахме работа по музикален проект заедно с BMX бенд. За основа сме стъпили на циганска песен. Има интересно звучене, наподобяващо това на великия Горан Брегович с малко привкус на Zaz, текстът е микс от ромски, френски, с който се заема Алекс, и български език, дело на дългогодишния приятел на Кали Росен Димитров.“ – разказва Кали и допълва: „Нарекохме триезичния проект „ШантавУ“, защото хем отразява емоцията и настроението, което ни завладя по време на снимките и реализацията, хем звучи някак френски.

Кали и нейният екип избират да се заемат сами с цялата организация по заснемането на клипа. Освен, че Кали сама пише текста на български, който кореспондира с ромската част от песента, подготвя стайлинга и открива нов свой талант – изработката на бижута. Бохо настроението в клипа струи от всеки кадър, благодарение на специално подбраните от Кали дрехи за всеки от участниците.