С него Хайрула е от три години. През това време се разделят и събират многократно, но сега отново са заедно. Любопитна подробност е, че Стоян е имал връзка с певицата Дебора, която му роди дете, писа „Уикенд“. Общи снимки на Дениз и гаджето й Стоян отдавна циркулират в мрежата. На един от кадрите Хайрула е приседнала в скута му, а той я хванал за задника.

Бизнесменът изглежда, че е точно по вкуса на туркинята - приятно закръглен, но и с дебел портфейл. Еротичната звезда е била с интимния си партньор на почивка в Доминика, а после и в Гърция. В началото на август са празнували и рождения й ден заедно. По този повод Стоянов се е обяснил в любов на Дениз. „Това е трети твой рожден ден, на който сме заедно. Ти ми даде всичко, ти беше всичко за мен, обичам те повече от всичко, бих дал живота си за теб", написал е бившият на Де6ора в социалната мрежа и е добавил романтичен кадър с гаджето си.

Явно той е доста хлътнал по рожденичката, но тя упорито го крие и отказва да го представи в публичното пространство като своя официална половинка. Даже твърди, че тортата с надпис „Честит рожден ден, любов моя!" е била подарък от фен. Неотдавна се появиха слухове, че туркинята е бременна, ала те се оказаха далеч от истината. От изявите й в интернет се вижда, че продължава да пие алкохол и да води активен нощен живот - неща, които не са присъщи за една бъдеща майка.

Дениз често излиза с „колежките" си от „Ергенът", с които е запазила добри отношения и след края на предаването. Пред свои близки туркинята споделила, че Стоян често я глезел с подаръци, но най-скъпият, който някога е получавала, бил автомобил от покойния Христо Сираков. След внезапната смърт на бившия си благодетел плеймейтката продала колата и набързо изхарчила парите за парцалки и екскурзии.

Говори се, че родителите на Дениз изобщо не одобрявали разкрепостеното й поведение. Консервативният й баща бил пред инфаркт, когато видял голите й снимки за „Плейбой", майка й пък не останала никак доволна от представянето й в „Ергенът". Хайрула има и сестра, но момичето е доста по-скромно. Известно е, че плеймейтката е от бедно работническо семейство, което не иска да се показва. Тя обаче обича да демонстрира фалшив лукс, който силно контрастира на родния й дом.

Хайрула не иска да се показва с любовника си в публичното nространство, да изгради нов живот и да се откъсне от средата, в която е израснала. Така се ориентирала към конкурса „Мис Плеймейт" и към платежоспособните господа. Известно е, че младата еротична звезда е била изключвана от училище заради неизвинени отсъствия и лошо поведение. Тя с голям зор избутала гимназия, после уж записала специалност „Психология" в НБУ, но както изглежда, не възнамерява да заляга над учебниците и да завърши.