Здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която доскоро е ходела с гипс, твърди в. „Уикенд”. Не е ясно как се е стигнало до големия скандал и каква е била причината, но двойката не е заедно от около месец. Христина Христова, както е истинското име на певицата, вече е свободна жена.

Татуираният мачо не се радва на сливенските прелести на блондинката. Недко е изтрил всичките си снимки с бившата си изгора в социалните мрежи. Тя също е премахнала повечето общи кадри, като е запазила няколко, последният от които е от април миналата година, когато двамата бяха заедно на почивка в Египет. Тита и Недко вече не се следват в социалните мрежи, което също е ясен показал, че са се разделили.

Слуховете за края на връзката им се носят от няколко месеца, но до момента двамата категорично отричаха да не са заедно. Феновете на русата певица със сигурност ще останат доволни от развоя на събитията, тъй като те категорично не харесват Недко от самото начало на връзката им. Склонността му към агресия и липсата на кариерна перспектива не се нравели и на родителите на поп певицата.

Преди няколко седмици надарената изпълнителка, която премина в чалга бранша, отпразнува рождения си ден, но Недко липсваше на снимките и още тогава последователите й се запитаха дали любовната им история не е приключила. „Млада, благословена, обичана. Благодаря“ – написа на празника си 23-годишната певица, а няколко дни по-късно допълва под друг кадър „Изберете хора, които избират вас“ – което явно показва, че тя избира кой да е до нея.

Причината за края на връзката им е побоят над Христина и счупените й пръсти, но не е ясно как се е стигнало до кютека от Недко върху Тита, като спряганите версии са две. Първата е, че здравенякът задушавал сексапилната певица с ревността си, което силистренката ненавиждала в една връзка. ММА боецът ревнувал бясно блондинката и изблиците му прераствали във физическа агресия. Втората версия гласи, че Николов е кръшнал на блондинката с друга жена и изпълнителката на „Късай“ без колебание натирила ММА боеца, който побеснял от факта, че го е зарязала, и й посегнал.