Красавицата купонясва в компанията на приятелки, но явно алкохолът не е достатъчен, за да поддържа градуса на настроението им. Затова явно е решила да прибегне и до балоните с райски газ, които по принцип вече са забранени за продажба на непълнолетни.

Лош пример дава моделката Дениз.

По-възрастните последователи на плеймейтката я разкритикуваха за примера, който дава на феновете си, част от които са непълнолетни. "Браво, момичета! "Чудесен" пример сте за всички непълнолетни, които ви следват. Само преди дни Народното събрание забрани продажбата на райски газ на лица под 18 г. След като държавата се събуди за малко, свободната продажба на това вещество бе забранено за всички под съответната възраст, както и употребата му в закрити обществени места", гласи една от реакциите под публикацията, пише Лупа.

Както е известно, след употребата на райски газ човек създава нереална представа за действителността. Освен това съществуват реални рискове за изпълнение на ежедневни рутинни действия, като ходене или изкачване на стълби. Изобщо тези, които са го употребили, са опасни и за себе си, и за околните, защото халюцинират, изпадат в психоза и могат да стигнат дори до самоубийство.