Инфлуенсърката има леко подобрение на състоянието си от няколко дни и събра смелост да разкрие в социалната мрежа през какъв кошмар преминава от година насам. "Супер гадна половин година, хора. Минах през много неприятни неща и тъмни места. В същото време се отваряха възможности за супер вълнуващи преживявания, благодарение на малката медия, която съм си аз и съдържанието, което правя в интернет от 2016-та година а и пръсках гууд вайбс и сладкост от почти 4 сезона", започва разказа си любимката на Гала.

"Много трябваше да откажа, други приех и трябваше да полагам големи усилия, да се държа на крака, въпреки, че ми е лошо, и да се опитвам да ми е весело. Най-дребният ангажимент, дори супер ултра лукс ВИП приятен, ми се струваше като огромна тежест", казва тя визирайки пътуването си в Кан. "Сред звиздичките и после в Лондон с Натали Портман. Колко куцо е това чувство, на фона на проблемите, които други хора имат? Някои хора не разбираха какво ми е - разделихме се. Някои хора помагаха - нови близости и support system", пише Банда.

Последните три месеца са й били най-трудни, защото била най-долу и в същото време трябвало да събира сили да се катеря нагоре. "Това да чупиш стари навици като трудност, хич не е за подценяване. И всеки ден нови практики, режим и някакви ограничения, трениране на нови мисли. Но минах и през зелените рецепти за хапчета, другото не беше достатъчно", бръщолеви инфлуенсърката. От многото написано обаче не стана ясно какъв точно е здравословният й проблем. Ето и остатъка от изповедта й...

Да “Kim, people are dying” и това да си пристрастен към телефона си и информацията в него звучи смешно, но е голяма работа. Постоянно нещо трябва да ти се случва, трябва да си на всички места, това е част от играта, ти си малко телевизорче и трябва да бълваш. Работата ти да е да те дават по телевизията всеки ден, ти от дете мечтаеш за шоу, обаче ти не се чувстваш на място. И хиляди хора на ден да те харесват или мразят, и ти го казват. Добави и някакво лично сътресение, объркваш се и бъгваш. Тревожност и сънно разстройство. И не спиш, защото във всеки един момент мислиш, за всичко, което не е на ред и това, което би могло да не е на ред. И какъв е смисълът на всичко, което правиш, не си лекар, не си адвокат, дори не съм журналист. Едните ти казват, че ги вдъхновяваш и забавляваш, другите те обиждат и ти се подиграват. “Да не ти пука” - няма човек, на когото да не му пука, има такъв, кой не знае какво е. Но крачка по крачка, идва първия хубав ден, в който не ти прилошава, спал си 4 часа. Идва и втори, и трети и стават няколко седмици. И ти е добре. И съм в Амстердам, за премиерата на House of the Dragon, HBO са избрали мен, защото ме бива в нещо. И цялото преживяване е страхотно и не трябва да се насилвам да се кефя. Премиерата е довечера и нямам търпение. Но съм в града на партитата, ганджата и легалната проституция, а мога да пия само вода и да си лягам и да се събуждам в определен час. 62 дни без алкохол.…Премислих нещата и съгреших с една чаша просеко. Или това, или червените фенери щеше да е. House of the Dragon Amsterdam experience с HBO Bulgaria върви отлично. Тия неща се споделят, защото последните години бяха супер тежки и скапани и на много хора не им е добре. Даже не спирам да говоря за това в инстаграм, но не съм го споделяла в този профил, където го виждат предимно хората, които познавам. За някого това ще е oversharing, друг ще разбере, че не е сам.