Миналата седмица Николета пусна провокативна снимка в лични си профил във фейсбук. На кадъра Лозанова е по секси бели прашки, които вадят на фокус цялото й сочно дупе. Нагоре моделката е облечена с фанелка на колоса ПСЖ, а на гърба й е изписано името на Мбпе и седми номер, с който ниже голове.

Фенове от България се мобилизират и започват да засипват французина в социалните мрежи със снимката на Николета. Изненадващо той отговаря на едно от писмата с въпроса: „Коя е тази?“. „Тя е български модел, приятелю. Тя е заета, но това не бива да те спира“. Когато Мбпе видя съобщението, изпрати смеещи се емотикони, и там комуникацията спира. Разговорът е изпратен на Лозанова, която след като го прочете изпрати също смеещи се емотикони, като явно се забавлява на евентуалната заварка, която може да се получи, писа „България Днес“.

Преди няколко години се завъртя клюка в интернет, че Николета имала любовна авантюра с Кристиано Роналдо. След което се появиха снимки на двамата от едно и също събитие в Испания. Тогава моделката запази загадъчно мълчание дали двамата са мачкали чаршафите. След доста време призна лично, че дори не се познава със звездата, а става въпрос за пиар акция.