След като HotNews първи съобщи, че Джулката очаква второ дете и това видимо си личи от плажна снимка, която публикува в социалната мрежа, моделката тутакси каза, че не е бременна. А сега вече обръща палачинката и навежда на мисълта, че наистина е в трепетно очакване на следващата си рожба.

"За всеки има нещо прекрасно, което го чака във времето", написа тя под снимка от кръщенето на първородиня й син Давид, на която присъства и новия й мъж - полицаят Теодор Гецов от Велико Търново. Разкодирано, думите й се отнасят за бебето, с което ще дари новия си любим. Не случайно и снимките подбрани в публикацията са с Тед, като има и такава, на която са с Давид, който през декември ще навърши 3 години.

Вторият наследник на Джулката трябва да се появи на бял свят в края на тази или началото на следващата година, тъй като в момента тя е в петия месец на бременността си. Затова Гани вече е информирала и някои от рекламодателите си за бебешки и детски стоки, че скоро ще може да им бъде полезна отново като рекламно лице.