Неговата годеница – балерината от Музикалния театър Марина Стоилова, е бременна и съвсем скоро излиза в майчинство. Бебето, което е напът, ще бъде първо за Павел Иванов и Марина Стоилова. Двойката е заедно от години, а се сгоди в началото на януари, за което Hotnews.bg първи писа. Актьорът предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви. Все още не се е чуло да са вдигали сватба, но това не пречи съвсем скоро да станат родители.

Очаква се сватбата да бъде след раждането на бебето, тъй като булката най-вероятно би искала да каже „Да!“ в рокля, с която да подчертае идеалната си фигура, вместо в облекло за бременни. Не е изключен и вариантът бъдещите родители първо да подпишат със скромна церемония, а след време да вдигнат пищно парти, както напоследък е модерно сред звездите.

Успоредно с подготовката за отглеждането на бебето актьорът работи и по филм за футболната легенда Георги Аспарухов – Гунди. Той е бил избран да изиграе ролята на големия спортист, заради която е свалил цели 13 килограма в рамките само на 20 дни. За добрата му форма през цялото време се е грижила неговата годеница, която не му позволявала и ден без тренировка. Резултатите личат от снимките на актьора, на чието телосложение би могъл да завиди всеки уважаващ себе си фитнес маниак, пише "Уикенд".