Поредната почивка в Турция била двоен карък за бившата Петканова, защото и на отиване, и на връщане имала проблеми със самолетите. Тя се включи в инстаграм от аерогарата в Истанбул и се оплака, че е без багаж, очаквайки полет, който все пак да я върне у дома. Още вчера Алекс сподели, че сайта на авиокомпанията, с която пътуват е бил недостъпен и чекирането предварително е невъзможно. Така прекарала дълги часове на летището, след което от авиокомпанията я обезщетили с безплатен престой в хотел, както и с парична компенсация.

“Смешното в тази ситуация е, че ние прекарахме повече време на летищата на тази почивка, отколкото всъщност продължи почивката. Изобщо не ми беше смешно, хора. Споделям тази история, за да може ако някой друг, ако утре, или вече е имал подобна случка, да го накарам да се почувства по-добре."

За да забравят за момент за каръка, Алекс и нейната спътничка Елизабет Методиева излазоха на заведение с намерението да пийнат коктейлчета вечерта и да се почувстват най-сетне бели хора. Сервитьорът обаче ги отразял, че кръчмъта въобще не сервира алкохол. Подобни безумни забрани стават все по-популярни в ислямизирана Турция и туристи обикалят с часове, за да си купят поне бира.