И самата Златка Райкова смени усмивката си докато ходеше с Благо, даже тогава много ги усмиваха на кой му е по-бяла усмивката и съответно, чий зъби си личат повече, че са изкуствени. Случайност или не, но и новата й изгора Карен е прибегнал до фасетите, като това си личи от километри. Младежът също така може да се похвали и с пухкави устни, които най-вероятно са боцкани с хиалуронова киселина.

Карен на Златка може да премери и бели зъби с бившия й.

Карен може и да има пленителна усмивка, по която вече въздишат и почитателките на Златка, но изкуствените зъби, които си е направил не му стоят никак естествено. Това си пролича в забавно клипче, което пазарджлийката публикува в профила си в Тик-Ток вчера. В него Райкова пита любимия си: "Кажи, как най-много ме харесваш?". Чаровникът възкликва доста театрално: "Ама, без грим си number one!", а белите му зъби буквално лъщят. След това плеймейтката го подсеща и за още нещо: "И без какво друго?!", а Карен като послушно момченце отвръща: "И без филтър!". Сюжетът явно е заснет на Миконос, от където се тагнаха преди дни прясно влюбените.

Въпреки, че я харесва без грим и без филтър до момента Златка не е показвала снимки без тези екстри. Вероятно малцина са я виждали така, а в публичното пространство това се е случило най-вече по време на престоя й в Къщата на "ВИП Брадър". Но дори и там помним, че почти без макияж не се появяваше на лайфове и мисии.