Жертва на продължението на конфликта се оказала Тони Димитрова, която бе сред първите, защитили съгражданката си Бодурова, нищо че двете повече от 20 години не се понасят и неведнъж са се оплювали публично. Самата Тони разкри, че е останала възмутена от поведението на Панайотов, който си позволил да я подмине на улицата, правейки се, че не я познава.

Двамата са били на една сцена многократно и през годините са поддържали нормални колегиални отношения, които не предполагат подобни жестове на пренебрежение, пише „Ретро“. Освен това Димитрова се ожали, че още преди години усетила лично лютия нрав на Панайот върху себе си. При сблъсък между двамата той я нагрубил цинично, защото тя нямала мерак да правят съвместен концерт. Така и Панайотов не поднесъл извиненията си нито на Тони, нито на Кичка.

Бодурова обаче преглътнала егото си и благодарила на Димитрова. Двете не си говорят от дълги години и общите им разпри с Панайот за пръв път ги обединили от една и съща страна на барикадата.

В същото време естрадният ветеран яхна вълната и се възползва да съживи позамрялата си напоследък кариера. Съвместно с рапъра Криско и DJ Деан Соло Панайотов създаде нова песен, която кръсти „Мижав интерес“ – заглавие, вдъхновено от репликата му към Кичка, с която ѝ отказа да пее на неин концерт. След размяната на вражески огън двамата все още не са заровили официално томахавките.

„Не си говорим по технически причини. Все още сме в хладни отношения, откакто това се случи. Това обаче хич не значи, че сме на нож. Това ще се забрави, в България всяко чудо е за три дни, че даже и за по-малко. Всичко ще се нормализира, но аз винаги ще имам едно наум. Това е и моята препоръка – правете каквото правите с вашите бизнес партньори и приятели, но имайте едно наум! От българина всичко може да се очаква. Ние, артистите от гилдията, от поп музиката никой с никой не е приятел. Имаме обръчи по интереси“, коментира Панайотов доволен от медийния интерес, на който се радва. Певецът успя да осребри скандала в участия и отново да припомни на публиката за себе си, след като в последното десетилетие бе изпаднал в забвение.