Бившата водеща има един син, който родила невръстна, още докато е ученичка в езиковата гимназия в Бургас. От своя страна нейният мъж Борислав Захариев, който всячески се опитва да избяга от прякора Боби Турбото, няма деца. За него това е първи брак. Двамата влюбени работят по въпроса, става ясно от пост на брюнетката в социалните мрежи.

Бременна?Да…ама преди 21 години по същото време и благодарна всеки ден и миг за прекрасния син,с който съдбата ме дари. Дай Боже всекиму!Макар да не разполагам със “сериозния агентурен апарат” на някои още “по-сериозни медии”( жалко,че няма по-големи кавички), нямам оперативни данни поне в следващите 9 месеца да го радваме с братче или сестричка! Математиката,поне на това базово ниво, не е особено сложна( за разлика от “фактите”)Ако някой “информиран източник” ме опровергае,ще почерпя с най-голямо удоволствие! Дотогава и по повода- Благодаря, че ми мислите най-доброто!🙏Вярвам,че то предстои,но нека не така насила и със срокове, моля! Понякога хората просто създават семейство (без “обстоятелствата да го изискват”).Напрежението не е добра среда за каквото и да е. Дишайте,обичайте се и се радвайте на живота, написа тя в инстаграм.

Преди години бившата депутатка сподели, че най-голямата мечта за нея и нейния син е да има момиче, което да носи името на бащата на Калина Крумова, от години покойник.