Само преди 2 месеца - в средата на юни, тя обвинила в опит за насилствен секс и 28-годишен милионерски син от "Свети Влас", но часове по-късно е изтеглила жалбата си. Според полицаите от Несебър, разследващи случая, броени часове преди Надя да подаде сигнал, че е изнасилена от Константин, тя е била търсена в полицията от баща си, който развива бизнес в Слънчев бряг, поради което й тя прекарва цялото лято на морето. Макар и непълнолетна, Надя е част от постоянното присъствие в актуалните поп фолк дискотеки, а това лято разкрепостената ученичка често е купонясвала и по дискотеките в Созопол, Лозенец, Приморско и Царево, става ясно от публикувани нейни снимки в социалните мрежи.

"Баща й често я е издирвал с полиция, тъй като тя не се прибира до сутринта. Така се е случило и на 18 август, когато беше подадена жалбата за изнасилване срещу Константин. Възможно е Надя да се е страхувала от гнева на баща си и заради това да е твърдяла, че е отвлечена и изнасилена от Константин", признава полицай от Несебър пред "Уикенд".

Близки до Константин разкриват, че той подготвя да подаде жалба за набеждаване срещу доскорошната си почитателка. Полицията в Несебър пое разследването на случая, проверка бе извършена и от Районната прокуратура в Бургас. Както Hotnews.bg вече писа, до повдигане на обвинение срещу Константин няма да се стигне, тъй като назначената лекарска експертиза не е установила да е имало следи от насилствено полово сношение.