Моделката често може да бъде видяна без грим, като не се притеснява и в социалните мрежи да качва кадри без макиаж и филтри. Последователите на смуглата красавица се усъмниха, че май е махнала силиконовите импланти от бюста си. „Уикенд” забеляза, че наистина Маги е видимо по-плоска и сякаш вече е с естествените си гърди.

Носителката на титлата „Мисис България 2003” от две години не е част от предаването „На кафе”, където се изявяваше като репортер няколко сезона. Брюнетката признава, че в момента не се занимава с нищо, като е посветила цялото си време на самоусъвършенстване и обгрижва близките си, които са били на по-заден план през годините заради ангажиментите й. „Радвам се, че най-сетне имам време за близките и за себе си. И този момент, в който човек остава без кой знае колко обществени ангажименти, също е много хубав, трябва да е част от живота и да бъде изживян. В такъв период съм от две години” – признава Сидерова.

Екзотичната красавица никога не е криела, че има силиконов бюст, който далеч не беше пищен и вулгарен. Маги имаше около 300-330 кубика във всяка гърда, но днес няма и помен от имплантите. Бившата репортерка на Гала вече видимо е доста плоска, но последователите й я харесват и така. Даже я поздравяват за решението й да се отърве от силикона, както най-вероятно е направила.

Моделката от години тренира усилено във фитнеса, и то с големи тежести, но не е възможно да е „стопила” изкуствените си гърди, а по-скоро е решила да се отърве от тях и така изглежда видимо по-добре. Маги има хиалурон в устата и това е единствената корекция на 48-годишната брюнетка.