Бившият телевизионер, който точно преди две години обяви, че напуска България и ще се прехранва като художник, е получил поръчка за картина с точни размери – метър и петдесет на метър и двадесет. Платното е високо почти колкото бившия водещ, който на ръст е метър и шестдесет.

За дребничкия актьор обаче голямата картина е по-скоро предизвикателство, а не проблем, и той бързо нанася сини цветове по нея, явно за да я превърне в морско дъно или безбрежно небе. Снимката, с която се похвали бившият екранен партньор на Димитър Рачков, разкрива и част от ателието на художника, в което той прекарва по цял ден, видя Hotnews.bg.

То е пълно с бои, а на почетно място стои радиоапарат. Едва ли обаче Зуека слуша български новини, защото отдавна обяви, че не се интересува от политика, а само от изкуство. След като с месеци кри, че се е прехвърлил да живее в Испания, актьорът най-сетне се показа от страната, при това пред паметник на своя любим герой Дон Кихот. Първата му самостоятелна изложба, открита в Пловдив, беше със заглавие: „Дон Кихот – това съм аз“.