Част от тях са категорични, че това е полската акушерка Мажена, която бе спасена от предишната победителка Живка и влезе без състезание в стопанството. В битката отпадна Милена Стефанова, трудолюбивата учителка от град Опака, която си тръгна в събота вечерта след битка срещу силната, целенасочена хандбалистка Камелия Кузнецова. Въпреки че дори не успя да прекрачи прага на новия сезон, "Моста на времето", участничката, възпитана в ценностите на старото време, се раздели с предаването с усмивка. Довечера, 5 септември, от 20.00 часа, най-градивното българско риалити ще предложи на зрителите нови емоции и решаващи изпитания. След като половината участници влязоха във „Фермата“ в събота, днес към тях ще се присъединят останалите 14 герои. Сред тях ще бъдат шест жени от миналите сезони, включително две обичани победителки - яхтената стюардеса Ваня Илиева и многодетната майка Веселка Маринова. "Фермата" 8 ще посрещне и седем мъже, новобранци, между които се открояват баскетболист, полицай, агроном и диетолог.

Мажена ще трябва да се пребори със силна конкуренция. Тази година основна група от участниците са стари муцуни: играли са в предишни сезони, а и победители като пчеларят Яни, рок музикантът Дидо, яхтената стюардеса Хепи Ванче и многодетната майка Веселка, които зрителите също сочат за парашутисти. Те смятат, че победителите, които веднъж спечелиха голямата награда от 100 000 лв. не е редно пак да се борят за нея.

Днес също само някои от попълненията ще получат специален подарък: правото да влязат директно в стопанството. Останалите ще трябва да се впуснат в серия от битки и да демонстрират съобразителност и издръжливост. Един ще отпадне, още преди да е минал през прага на „Фермата“ и да се е изправил пред предизвикателствата на селския живот.