Манекенът и носител на титлата Мистър България 2009 Мартин Мартинов се ожени и в България за любимата си Ванели Божкова. Двамата се венчаха и във Флорида преди няколко месеца. „Това са най-хубавите моменти в живота ми! Ванели, обичам те толкова много и искам да прекарам остатъка от живота си с теб! Ти си моят еднорог и моят ангел", пише Мартин в нета.

Мартинов, станал по-известен от "ВИП Брадър", където и иразкри, че е бил гадже с Жени Калканджиева, е сложил пръстен с диамант на съпругата си, а за българската сватба подаръци двойката получил от всичките си близки. Влюбените са заедно от две години, става ясно от общите им снимки в Instagram. Момичето е българка, която от доста време живее в Щатите.

Мартин Мартинов направи кариера като манекен, участвал е в модни ревюта на най-изтъкнатите световни дизайнери. В момента работи във френски ресторант, където се държи за доброто настроение и уют на гостите, сред които за знаменитости от цял свят. Съвсем наскоро в интернет профила на Мартин се появиха снимки, на които е заснет на маса с двете дъщери на Силвестър Сталоун, писа „България Днес“.