Скандалната изпълнителка ще роди в чужбина, като вече е избрала име на бебето си. Новините бяха потвърдени и от майката на Сузанита - Шенай. "Всичко за раждането е вече готово, като дори името е измислено. Бебето ще се казва Красимир. Така избра дъщеря ми и ще се роди в чужбина", обясни пред "България Днес" бившата съпруга на Орхан Мурад, която има нов човек в живота си.

"Влюбена съм, но няма да покажа мъжа на живота си! Това не е нужно на никого. Не че толкова вярвам в суеверия, но с Орхан Мурад видях какво е да си постоянно в устата на хората я за добро, я за лошо. Затова щастието е в тишината" - категорична е Шенай. След раздялата с Орхан, с когото не само че не говори, но и не търси никакъв контакт, Шенай се разхубави, отслабна и започна да се грижи за себе си, нещо, което по думите й загърбвала във връзката си с певеца.

"Записах се за танци, тенис, освежих кожата си, чувствам се по друг начин. В момента съм на почивка и съм щастлива и свободна. Мога да се омъжа, ако реша, а може и да си живеем така с моя любим, който не е българин. От години не съм се чувствала така споделена", радва се Шенай. 19-годишната Сузанита също не иска да говори с баща си. Двамата още са в обтегнати отношения, след като певецът се ожени отново през май. Скандалната певица дори няма намерение да го информира, като се роди бебето. "Той сигурно ще е достатъчно зает в очакване на своето бебе", коментира с тъга Сузанита.

"Това, че ще ставам баща... за тези неща не се говори, докато не се роди детето. Все още не искам да кажа. Няма нищо лошо да стана баща и на едно момче, Господ си знае работата. Засега ще замълча", заяви изпълнителят от своя страна по повод новината, че ще става отново татко. По думите му той живял богоугодно и правил само добро на хората. "Бил съм и нещастен по някой път, но за кратко - от беди, от предателства. Но съм непоправим оптимист, обичам си живота. Не обичам да говоря за личния си живот", казва Орхан Мурад.