Инфлуендърката спряла едновременно върху тротоар и велоалея на централния булевад "Витоша" в деня на Съединението 6 септември, става ясно от публикация в социалните мрежи, която предизвика бурна дискусия. На Hotnews.bg направи впечатление, че Алекс продължава да шофира автомобила, който получи от вече бившия си мъж Даниел. Червената спортна кола бе подарък след раждането на сина им Габриел.

Макар че тази година тя се похвали с нова кола, очевидно само я е рекламирала, щом продължава да използва подаръка от Петканов за 50 бона. Явно манекенката смята, че скъпите коли имат специални привилегии при паркирането, но това ядоса последователите й.

"Днес, 06.09.2022г. Бул.Витошка. Часът е 17:00. Млада привлекателна Г-ца Богданска, паркира "майсторски" автомобила си. Буквално инфлуенсна 2/3 от тротоара. Сега виждам, че дупето на тази червена красавица е съзнателно разположено във велоалеята. Абе, всяка част от колата има мисия да инфлуенсва. Определено майките, които бутат бебешка количка с близнаци, не са сред желаната за инфлуенсване таргет група", написа свидетел на издънката.