Пълна излагация се оказа избора на звездата на Тутракан - Христина Пенчева, по-известна като певицата Тита. Блондинката може да изглежда добре, да е добра певица и да стои красиво на екран, но мястото й определено не е в журиращия състав на новото музикално предаване в националния ефир, категорични са зрители и хора от телевизионните среди.

Още с дебюта си миналата вечер в продукцията на Магърдич Халваджиян, от който не се очаква друго освен да върти кадрите си от минали риалита, тя показа, че мястото й изобщо не е там. На първото предаване си пролича, че 23-годишната изпълнителка не е подготвена за такава стъпка. Освен беден речник, имаше и селски възклицания като "Мале, мале...", които ги чувахме през цялото време.

По всичко личеше, че блондинката изпитва дискомфорт от мястото, което е заела и колкото и да иска да блесне в нова светлина, получи по-скоро лоша услуга за самата нея. "За мен е шок да стоя на тази маса и да оценявам. Малко ми е неудобно така да ги оценявам", призна и тя самата снощи. На фона на бръщолевещата предимно глупости Софка Маринова, участието на Тита във формата определено няма да бъде запомнено с нещо по-добро. Припомняме ви, че в панела тя си партнира още с музикантът Дони и пеещият актьор и цар на имитациите Виктор Калев.

Стартът на шоуто "Звездите в нас" ще бъде запомнен и с нелогичните решения на журито, които ни говорят едно - пак нагласена работа. След представянето на първите четири отбора се видя, че по-добрите отпаднаха за сметка на не толкова силни имитации, каквато беше на отбора "Софи Маринова", в който имаше само една добра имитаторка, останалите бяха просто посредствени и нищо общо с оригинала. Вероятно заради журиращата ромска перла, отбора премина напред, а например отборите "Лили Иванова" и "Дуа Липа" бяха на едно по-високо ниво в представянето си.