Официални детайли около раздялата, разбира се, няма и дори не е ясно дали ще има. Особено като се има предвид колко потаен е актьорът. Но пък в социалните мрежи започнаха да валят шеги, че той е оставил модела, защото тя скоро няма да се вписва във възрастовата му критерия - под 25 години.

Закачките с Ди Каприо се основават на предишните му връзки, които случайно или не винаги са били с много по-млади от него жени. Но пък се оказва, че актьорът не тъжи кой знае колко много около раздялата, а дори напротив - търси нова любов.

Появиха се слухове, че Леонардо ди Каприо е започнал да излиза с Джиджи Хадид. И може би наистина има нещо вярно в това. Източници на списание „Пийпъл” твърдят, че двамата са били забелязани заедно на няколко пъти в Ню Йорк. И допълват, че в момента се опознат, но все още не са започнали да излизат официално на срещи. Друг източник на „Пийпъл” пък смята, че актьорът определено е заинтересован от Хадид. Но на този етап е наистина рано да си вадим каквито и да било изводи от тези информации.

Но в социалните мрежи шегите с Ди Каприо не спряха, защото на много хора им се стори смешен фактът, че Джиджи Хадид е на "цели" 27 години. В края на миналата година моделът се раздели с половинката си Зейн Малик след доста шумен скандал, в който замесена бе и майка ѝ - Йоланда Хадид.