Дълги вечерни рокли облякоха за събитието двете водещи на събитието Виктория Готева, която от това лято вече води и централната емисия новини и най-популярната синоптичка Натали Трифонова. Готева бе в компанията на своя екранен партньор Ивайло Везенков, докато Цветанка Ризова дойде сама. Не се появи и Александър Кадиев, но другата водеща на „Преди обед“ Деси Стоянова компенсираше отсъствието му с огромна усмивка и елегантен костюм с панталон, видя Woman.bg.

Снимка:Булфото

Всъщност отсъствието на сина на Катето Евро бе по сценарий, защото той бе записал предварително видео, в което се ожали, че не той, а Николаос Цитиридис и Иво Аръков бяха основни водещи на светската вечер. Водещият на сутрешния блок Златимир Йочев беше без съпругата си, която скоро ще го дари с второ дете, затова правеше компания на Мария Цънцарова. Продуцентът Иван Христов дойде с жена си Ирина и децата, но съдружникът му Андрей пропусна партито, защото е на почивка с майката на своето дете Емануела Толева. В класическото черно и бяло се бяха барнали Петя Дикова, доктор Неделя Щонова и водещите на „Търси се“ Меги и Нели.

На събитието присъстваха и много официални представители на bTV, лица на медията, партньори, бизнес клиенти, журналисти и много гости. Специално обръщение към гостите направиха г-н Любош Йетмар, Директор СМЕ България и Десислава Проева – Директор Продажби в bTV Media Group. За доброто настроение на всички специален поздрав-изпълнение от сцената направиха част от финалистите от осмия сезон на „Гласът на България“ - Рая Димитрова, Борис Христов и Георги Костадинов и последната носителка на титлата - Петя Панева.

Един от треньорите в „Гласът на България“ – DARA зареди с енергията си гостите с изпълнение на едни от най-големите си хитове. Певицата с удоволствие демонстрира новата си фигура в тясна къса рокля и се раздаде на сцената с много танци. За финал на сцената се качиха „Обичайните заподозрени“ водени от Стефан Вълдобрев, а на китарата бе Иван Лечев.