Коцето е един от ВИП-овете, който има ученик в първи клас. Певецът преди дни бе замесен в грозен секскандал, но на днешния ден показва добро настроение и честити празника на учениците. Най-коментираната участничка в "Игри на волята" Жени Джаферович също има първолаче. Синът на риалити героинята за първи път прекрачи прага на школото. Тя, подобно на Константин има и дъщеря, която вече има опит с учебниците.

"Честит първи учебен ден, мили деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник присъстват и техните прабаба и прадядо", обясни Евгения.

И журналистката Биляна Гавазова изпрати син първолак, а момчето ще може да разчита на майка си в подготовката на домашните, защото тя в момента е в почивка, след като напусна Би Ти Ви. Продуцентът Иван Христов също се похвали с ученик, който е избрал не само да смята и да пише, но и да познава нотите. Синът на Христов и Ирина Тенчева ще учи в музикалното училище в столицата, където вече във втори клас е и детото на Асен Блатечки и Диляна Попова.

Инфлуенсърката Антоанет Пепе също показа първокласник-по-голямата дъщеря (на челната снимка). Дъщерята на Александър Кадиев избра скъпарското "Българско школо" за образованието си, а на 15 септември се показа в народна носия.