Навръх Кръстовден, 14 септември, фолк иконата Преслава отбеляза с пищен купон 4-ия рожден ден на единственото си отроче - Паола. Малката сладурана вече е госпожица, но външният вид на детето породи буря от коментари в социалните мрежи, като хиляди почитатели на Преси изразяват съмнение, че детето й е осиновено.

Малката е с изключително тъмен, маслинов тен и гъста, гарвановочерна коса, които според мнозина издават принадлежност към ромския етнос. "Преслава, осиновена ли е дъщеря ти?" Този въпрос откровено задават почитатели на гласовитката от Добрич. Да не говорим, че името на детето повече подхожда на наследник на Софи Маринова или Тони Стораро, коментират от Лупа.

Подобна конспиративна теория звучи обаче доста нелепо, тъй като благодарение на социалните мрежи общо-взето проследихме всички етапи от бременността на Преси през 2018-а година. Според наши източници смуглата визия на Паола се дължи изцяло на татко й, Павел Лазаров.

Бизнесменът от мездренското село Оселна твърди, че е чист българин. Нещо повече - в родната му паланка уж нямало нито една ромска фамилия, за разлика от околните Игнатица, Зли дол и Зверино, където 2/3 от жителите са с цигански произход. "Павел се прави на голям мачо и националист, но със сигурност е поне наполовина циганин. Генът понякога се показва през поколение, дори след няколко, но няма как да се скрие", твърдят съселяни на мастития производител на боб.