Това се случи в новото шоу на Димитър Рачков "С Рачков всичко е възможно". Вторият епизод на новата поредица по Нова телевизия не изненада с нищо по-различно от предния път. Само популярните личности бяха различни, но и предимно такива от ефира на медията - Патрашкова и Юлиан Константинов от "На кафе", Софка Маринова и Тита, които пък са жури в другото предаване на Магърдич Халваджиян - "Звездите в нас", а за Геро и Вергов няма нужда от пояснение - стари познайници от свитата на Магърдича.

Евтина сензация обаче се опитаха да предизвикат от продукцията с появата на Гери-Никол редом до конкурентката й Тита. От години за двете се говори, че не са си приятни една на друга, което се дължи основно на кариерно равнище. Очевидно обаче сега, когато славата и успехите им са в траен застой, са решили да съживят интереса към себе си, като застанат рамо до рамо. Нещо, което не се бе случвало от годината, когато участваха в музикалния формат "Х Фактор", благодарение, на който станаха и популярни.

Миналата вечер Димитър Рачков провокира двете певици да правят какви ли не простотии, в дует или с други от гостите и така един вид да покажат, че са загърбили конкуренцията помежду им. Вероятно заварката е станала от страна на продуцента Халваджиян, който използва умело и двете изпълнителки в предаванията, които прави през годините. Яката дупара беше част от "Като две капки вода", от където премина и Тита. Така, че явно едно телефонно обаждане от арменеца е успяло да ги обедини на телевизионната трибуна.

Коментарите по повод тази демонстрация не са никак пестеливи и ласкави. "Тези двете са върха на женското лицемерие. Четири години се конкурираха коя е по-велика, а сега гуш-муш. Това е положението", пишат в социалните мрежи.