Пред Нели и Меги в "Тръси се" той обясни, че с плеймейтката са се разделили в нормални отношения, а най-голямата му болка е, че не вижда достатъчно често децата си и най-вече сина от Есмер Омерова. "Въобще не го е грижа за Елай", написа часове след интервюта бясната Златка, очевидно наранена от думите на родителите на Благой. Те хвалеха много първата му жена Христина, но признаха, че със Златка не говорили повече от година и хич не я искали за снаха.

"От днес нататък ще вижда сина ми, само след като съдът реши", закани се Райкова, която продължи с обидите към бившия. "Издръжките на децата му и частното училище на дъщеря му ги плащах аз. Кредите и заемите ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поела аз. Не спях и работих.. Нямам думи колко съм обидена", изплака тя. Златка е категорична, че пред нея родителите на Благо са плюели всеки ден Христина и изкарвали виновна за болеките им, докато днес не спират да обясняват колко я обичат.

"Ако Хриси проговори, ще стане страшно", продължи да сипе огън и жупел Райкова, надявайки се и първата жена до Джизъса да се включи в оплюването. "Когато аз родих той не понасяше, че малкият много плаче и моята майка живееше почти с нас. Неговата майка каза, че ще гледа Благойчо, само ако стоим в тях", продължи да вади кирливите ризи на бившата си свекърва Златка.