На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. По този повод и колегата му Галин влезе в размишлявания около нелепата случка в края на 2021-а. „Не вярвам, че той го е направил сам. Денис беше много щур, не го свърташе на едно място. Никога не сядаше нормално, все нещо се качваше на стола…“, описва колегата си Гальо, предполагайки, че при фаталното падане от седмия етаж, Теофиков просто в типичния си стил се е бил покачил и седнал на парапета на терасата от където полита сутринта на 24 октомври миналата година.

Денис си отиде миналата година.

Според Галин отношенията между изпълнител и певец понякога са обтегнати. „Със сигурност съм взискателен, но не съм строг спрямо моите изпълнители“, казва продуцента, но отбелязва, че си има стандарти и правила в бизнеса, които не трябва да се нарушават.

С приближаването на годишнината от смъртта на талантливия Денис Теофиков се заговори и за концерт в негова памет. Попитана по темата поп фолк певицата Кали, която е много близка със семейството на покойния певец споделя, че не знае за такава проява, но отбелязва, че темата все още е твърде чувствителна за близките му. "Денис за мен е живот. Той винаги ще остане жив и не само в моето сърце. За жалост, до широката публика успя да достигне малка част от неговия талант“, казва изпълнителката на "4-4-2".