Якият мъжага, който стана популярен около конфликта с колоритния си съплеменник Димитър Куков и епитетите, като "льоьо селски", "безсмислен" и "леля Гена", които той му лепна отговори на въпроси на феновете си. Сред тях бе и свободен ли е. Гената отговори отрицателно и показа обща снимка с приятелката си Преслава Пачеманова.

Съгражданката му от Харманли се оказа лекоатлетка, модел и архитект по образование. Красавицата е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Вторият дом е Великобритания, където е следвала. Именно в Лондон Преслава се е сдобила наскоро и с нов дом, похвали се самата тя в социалните мрежи.

Относно Куков и дали са изгладили споровоте помежду си пък Гената казва, че вече няма агресия, но до приятелство едва ли би могло да се стигне. Генчо признава, че след края на риалитити си останал най-близък с Аспарух и Георги от племето "Непобедимите". Луков от своя страна също призна, че двамата с Генчо са от различни вселени, пише "Телеграф".