"Решението за развод не беше взаимно. То бе изцяло негово. Преди това дори бяхме обсъждали да имаме второ дете. Даниел е човекът, който ме е наранявал най-много, но и човекът, който ми е дал най-много любов", изповяда се Богданска.

Потърсен за коментар, Петканов сподели, че не обсъжда публично личния си живот, но и не отрича, че е продължил напред. По време на участието си като коментатор в "Преди обед" на няколко пъти Лудия репортер обяви, че се чувства пълен с енергия и е готов за нови неща. Според слухове Петканов вече има ново гадже до себе си. Затова намекна и Алекс с признание, че доколкото знае, вече се случва друга жена да спи в семейния им дом.

"Няма как да ми стане приятно, ако се появи нова жена в живота му. То това май вече се случва. Дори да не съм видяла лично Дани с друга, като дочувам някои неща, въображението ми почва да работи. И малко гнусно ми става, защото си представям, че друга пипа мебелите, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм стъпвала. Това усещане със сигурност е много неприятно. Но бях подготвена, че и това ще се случи рано или късно, това е част от "куверта", както се казва", сподели преди време Богданска с последователите си в социалната мрежа.

Даниел не е показвал официално нова приятелка, но на няколко пъти в телевизионни изяви споменава как е намерил себе си и изживява хубав период. Наскоро се появи клипче от столично заведение, на което бившата двойка танцува заедно и Алекс дори целува Дани по бузата. Сред последователите им в социалните мрежи веднага тръгнаха предположения, че двамата са се събрали отново. Но това се оказа просто нов работен ангажимент. За разлика от Дани, Богданска категорично няма нов човек до себе си и още се възстановява от раздялата.

"В продължение на 10 седмици всеки ден плачех с часове, отслабнах с 9 килограма и косата ми започна да пада. Всеки път, когато се виждахме заради детето, той беше в много добро настроение и изглеждаше супер щастлив, а това още повече ме потискаше. Не знам дали го е правел нарочно и дали е било само маска...", разказва още риалити звездата.