Очаква до дни комикът да се венчае за любимата си Катрин Русева. Миналия уикенд красавицата вдигна моминско парти с най-добрите си приятелки и се очаква двойката да се врече във вярност до края на септември.

Това е втори брак за Ненчо, който има един с преподавателката по музика Ралица, с която са разведени отдавна. От връзката им комикът има 16-годишен син Богомил, който със сигурност ще е шафер на баща си на втората сватба.

Катрин е 13 години по-млада от Ненчо, двамата дълго криха връзката си, докато се убедят, че са един за друг. След пътуване до Дубай през зимата най-добрият имитатор на Бойко Борисов обяви, че отново има жена до себе си, която работи като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании.

Ненчо предложи брак на любимата си преди няколко месеца. „Не съм се чувствал романтик, но направих нещо много романтично”, призна преди време актьорът и сподели, че преди предложението за брак за първи път от години изпитал сценична треска. Пръстенът бил подарен по време на почивка в Гърция, а Катрин до последно не предполагала, че ще го получи.

Балабанов е известен със слабостта си към красиви жени. Най-дългата му връзка с известна мадама бе тази с певицата Йоана Драгнева. Двамата изкараха няколко години заедно, като се разделиха заради системните изневери на актьора. След това плейбоят мина и през леглото на Симона Пейчева, но не издържа дълго на харчовете й и се разделиха, а гимнастичката си намери далеч по-заможен мъж.