Относно новата му жена, те обаче не влязоха в много обяснения, но стана ясно, че за момента я приемат. "С новата му жена Поли не се познаваме много. Добро момиче е, но още е дете. Харесваме в Полина това, че приема Хриси и не плюе по нея, за разлика от всички други. Всички други, без изключение“, натърти майката на футболиста Румяна Георгиева, като от думите й стана ясно, че явно Есмер Омерова и Златка Райкова не се долюбват с бившата гимнастичка.

„Не разбрахме защо прекрати футболната си кариера. Жена му ли го накара, не знам...“ – каза бащата на Джизъса, като косвено обвини Есмер за края на футболната кариера на сина си.

„С Есмер се обади и каза – „Мамо, аз ще се женя“, аз се опитах да го убедя, но не ни послуша“ – заяви родителката на екс футболиста, а татко му допълни, че ако не се бил разделил с Хриси, то животът му нямало да се развие така, като визираше много връзки на Джизъса. От краткото интервю си пролича, че Румяна и Жоро искрено съжаляват, че животът на сина им е протекъл по този начин и хората имат погрешно мнение за наследника им. Личеше си, че ги боли от вицовете и подигравките по адрес на бившия полузащитник.