Двамата вече имат три деца, но кроят планове за още поне няколко. „Имаме планове за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-вече любов", коментира многодетната майка. Всяка година блондинката ражда по едно дете. Последното се появи през април тази година.

Най-вероятно семейството ще ни изненада догодина с наследник No. 4. Първите две деца са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия- Добромира, а момченцето, което се появи след нея, е с подобно име в мъжкия вариант - Добромир. Според близки до двойката по този начин Светлана е искала да се докаже пред свекър си, който все още трудно я е приема в семейството, коментират в средите. Опитите на моделката останаха неуспешни и 6ебе Nо. 3 беше кръстено на нейните родители и на съпруга й, а именно Кристиян-Валентин, припомня "България Днес".

След всяко раждане Светлана блести все повече и винаги изглежда в топформа, и то само няколко седмици след като е изписана от болницата. Нищо чудно, че не се плаши от нова бременност, която може да развали фигурата й. „Семейството е това, което ме мотивира. Откакто срещнах съпруга ми и създадохме семейство, се промених коренно. Започнах да гледам по друг начин на живота и най-вече да мисля само позитивно. На хората, които все още са необвързани, бих искала да кажа, че животът е прекрасен, когато имаш щастливо семейство“, допълва милионерската съпруга.

И наистина, откакто е с Христиан, Светлана е съвсем друг човек. Лудите купони и разкрепостеното поведение са в миналото. Двамата сключиха брак през 2018 г. В самото начало, когато обявиха публично, че са заедно, двамата предизвикаха сериозна вълна на скептицизъм, предричаща скорошния край на техните отношения. Очакваният завършек така и не дойде, а вместо това прерасна в нещо съвсем различно, а именно в голямо и сплотено семейство.

За да е пълно щастието им, моделката крие умело до последно зачеванията си. Децата си също. За последните три години не се е появила нито една снимка с някой от наследниците на моделката и бизнесмена. Гущерови дори са инвестирали солидна сума за детски атракциони като пързалки, батути, пясъчник и какво ли още не, които са подредили в двора на огромното си имение. По този начин на моделката не й се на- лага постоянно да излиза на публични места с тях и да рискува някой да ги види.