Блондинката се е вталила не с някоя диета или спорт, а с инжекции с инсулин, които станаха известни покрай Галена и в момента почти всички известни личности се вталяват с тях. Фолк ветеранката дълго води борба с килограмите, които натрупа покрай втората си бременност, както и заради хормонален дисбаланс.

Отчаяната изпълнителка решила да прибегне до крайния вариант - инжекции с инсулин.Методът е лесно приложим, но и много коварен, като може да има фатални последици за здравето, пише Лупа. Новото тяло на Деси Слава Въпросният медикамент, с който отслабва блондинката, представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица.

Лекарството подтиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 14 дни след последната. Изпълнителката е изкарала няколко курса и така е успяла да смъкне около 20 килограма от осанката си.