В семинара Кобилкина разяснява важни правила за преодоляване на емоционалната зависимост в една връзка и какво трябва да правим, за да сме щастливи във връзката си. Не е ясно защо Анелия има нужда от професионални съвети и дали има проблеми в настоящата си връзка. Както вече писахме, слухове разделиха бившата на Коко Динев с бизнесмена Любомир Захаринов, с който така и не се показа публично.

Анелия, която има пораснала дъщеря Ивон от брака си с бизнесмена Динев, имаше връзка с тайнствен мъж от няколко месеца, но така и не пожела да разкрие самоличността му. В светските среди веднага се заговори, че върти любов с милионера Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес. Дали тъкмо той е спечелил сърцето на певицата, още е мистерия. Факт е обаче, че Анелия направо сияеше от щастие, когато призна, че има нова любов.

Тогава певицата даже сподели, че се е изнесла от къщата си в покрайнините на столицата и се е нанесла в апартамента на любимия си. Дали все още живеят заедно и са все така влюбени, предстои да се разбере.