За една от двойките се знае, че е продължила и след края на шоуто. Симпатиите са прераснали в нещо повече при Георги от Непобедимите и Фейгин от Супергероите. Двамата проявиха интерес един към друг още преди няколко предавания и дори са ходили на среща, пише Блиц.

По време на самите състезания често погледите им се засичат типично по детски. Очевидно след края на предаването двамата са имали достатъчно време да се опознаят, защото най-накрая Фейгин и Георги споделиха своя обща снимка, на която се гледат влюбено и е чисто доказателство, че риалити звездите вече са заедно. Зрителите определено харесват това и много им симпатизират.

Най-високият мъж в "Игрите" Цецо и Виктория също не крият симпатиите си един към друг, което се забеляза и миналата вечер в излъчения епизод. Както видяхме, той се осмели да покани съплеменничката си на среща, но докъде са стигнали техните отношения можем само да гадаем. Синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева - Валери също не си е безразличен с Мирела, но на този етап не смее да предприеме по-сериозна крачка. Пречи му това, че Мирела е бивша на друг участник от същото племе, а именно на Лефтеров. Със сигурност след края на шоуто вече няма да има подобни скрупули и може да станем свидетели на поредна звездна двойка.