„Приятели, искам най-официално да се извиня на всички тези, които ме очаквахте по клубовете из цяла България. До 12-и няма да мога да участвам никъде, защото моят професор ми каза, че ако продължа да пея, да крещя и да викам по кръчмите, ще трябва да легна за трети път на операция. Така че спазвам абсолютна хигиена на гласа, ултразвуци, физиотерапии и инхалации, и се надявам всичко да мине”, съобщи с видео в Инстаграм Коцето.

„На 12 започваме ударно, като преди това имаме огромен, грандиозен концерт със Софи Маринова, Ку-Ку Бенд, Преслава, Устата в „Арена Армеец“. Господ да е с мен и всичко да бъде наред!, добави изпълнителят с най-лиричния глас в поп фолка и още веднъж се извини на феновете си. По-късно той пусна и програмата си след въпросната датата, която предвижда 8 участия в заведения в страната.

Веднага след като публикува видеото, заваляха десетки пожелания за бързо възстановяване, сърца и тъжни емотикони от колеги и фенове на фолкзвездата. Преди години Коцето е претърпя две операции на гласните струни.