Джулиана Гани е бременна отново с момче. Тя и половинката й Теодор Гецов съобщиха новината в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ на голямо бебешко парти. Подобно събитие за първи път у нас беше реализирано от телевизионен екип и излъчено в прайм тайма.

Полът на бебето стана ясен, когато двойката отряза парче от невиждана торта на шест етажа, а отгоре им спукаха балон със сини пера. Специални гости на партито бяха най-близките приятели на двойката. Така Александра Богданска, Антон Стефанов, Венета Цонева, Мариана Маринова и Николаос Цитиридис се превърнаха в орисници на детенцето.

Джулката спретна телевизионно бебешко парти.

Журналистът Антон Стефанов се оказа отличник сред тях, защото успя да познае пола на бебето само с едно докосване на коремчето на Джули. А Алекс не пропусна да я попита каква е разликата между първата и втората бременност и разказа невероятни истории от инфлуенсърския свят.

Самата Джулка също преди да разбере била убедена, че скоро ще има момченце. Тя забеляза, че синьо перо е останало на сакото на водещия и го предупреди, че това е знак. Очаква се момченцето да се появи на бял свят през януари, а най-нетърпелив е батко му. Джулиана и Теодор споделиха пред Николаос Цитиридис, че нейният първороден син се надявал на братче и откакто научил, не спирал да гали бременното й коремче и нетърпеливо очаквал бебето.