Изсипваше салати върху главите и с вода ни заливаше, тероризираше. Казахме му да престане. Накрая ми открадна часовника, докато спя, и тогава се ядосах. Нарочно беше вкаран, за да дразни, то е ясно. И тогава скочи Кристиян и двамата го ударихме." Това разказа пред "България днес" нашенецът Емил Каменов, който беше изхвърлен от сръбското риалити "Задруга" заедно с приятеля си Кристиян за побой над един от участниците - въпросния съквартирант - Чертич.

След случката двамата риалити герои са дисквалифицирани, получавайки инструкции веднага да напуснат сградата на продукцията. Срещу "героите", нямало да бъдат повдигнати официални обвинения, които да доведат до съдебно дело. Очаква се нашият Емил и дружката му Кристиян да бъдат върнати в шоуто след месец. "На друг договор ще съм вече тогава, скоро ще е", обяснява нашенецът Емил. Българинът разкри още пред вестника, че в шоуто няма храна, с 2000 динара трябва да изкараш цяла седмица и това допълнително ги изнервяло.

"Иначе в предаването се опитаха да ме вкарат в секс, да сменяме партньори, да се въртим. Аз им казах, че имам жена и дете и край, да не ме пишат в тези участия. Опитаха се да ме вкарат в леглото с Мая Маринкович, която е като българската Николета Лозанова, силиконова жена, която е като "разтури къща". 100 пъти й отказах на тая жена, която ме нападаше постоянно. Тя три пъти е била в "брадърите" и три пъти е разбивала семейства", смее се Емил Каменов, който в момента си е взел почивка от риалитито, но след месец му предстои пак да види съквартирантите си.