Водещият залюбил звездата от сериала „Съни бийч” след нейно гостуване в предаването му. Той бил силно впечатлен от красивата блондинка, поканил я на кафе и искрите между тях бързо пламнали. Шоуменът и актрисата вече не крият, че имат по-специални отношения, а официалното им представяне като двойка било на партито на Би Ти Ви по повод откриването на новия телевизионен сезон.

Запознати издават, че 33-годишната хубавица се чувствала напълно готова за семейство и деца, но изчаквала и Цитиридис да се навие на тази важна стъпка. Той е с 5 лета по-млад от нея и още бил съсредоточен повече в кариерата си, а не в правенето на бебе. Братоева обаче усещала тиктакането на биологичния часовник и била твърдо решена да забременее преди да навърши 35.

Екранната Виктория Крумова от „Съни бийч” е споделяла в свои интервюта, че има гадже, но доскоро никой не подозираше, че става въпрос за Николаос. Той също многократно е подчертвал, че сърцето му е заето. "Имам приятелка - тя е най-умната, най-хубавата, най-прекрасната и ме кара да се усмихвам широко", признавал е телевизионерът.

Преди да се залюби с Боряна, водещият излизаше с рекламистката Ева. Не е известна причината, поради която са се разделили, но вероятно се касае за несходство в характерите. Иначе той винаги е предпочитал сериозните отношения. С първата му любов Моника даже стигнали до годеж. Цитиридис бил само на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си изгора и предложил брак. Двойката започнала да стяга венчавка, но в този момент Николаос осъзнал, че са твърде млади за такава важна стъпка.

"Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж", разказвал е шоуменът. Хубавото в случая е, че с бившата му годеница са се разделили без скандали.