Ексцентричната Андреа Банда Банда вероятно скоро ще се появи в ефир със свое предаване, хвалела се тя пред свои. Някогашната любимка на Гала преговаря с водещи телевизии, но все още няма подписан договор.

След като си тръгна или просто я свалиха от ефира на "На кафе", Андреа получила интересни предложения за подобни изяви. Тя обаче не е сигурна дали би искала да стане конкуренция на бившата си колежка Гала, с която светкавично са развалили добрите си отношения, на които се градеше дългия престой на инфлуенсърката в предаването на Нова телевизия. Пред близки интернет фурията не криела голямото си разочарование от бившата си шефка, която във времето я уверявала, че мястото й в "На кафе" е стабилно.

Наскоро Андреа се появи като гост в конкурентното "Преди обед" по bTV, но дали за там има предложение за изява, още не казва. „Истината е, че от март съм в разговори с телевизия за нещо мое си, но просто не съм 100% сигурна дали да съм в телевизия или в Ютуб. Ясно е, че повечето хора гледат телевизия, но макар работата там да е вълнуваща, тя е смачкваща“, откровена е брюнетката пред "България Днес".

Вероятно колебанията й са породени от тежкия период, който премина, и дългата й борба с депресията. Неотдавна Банда изля чувствата си дълъг пост. Макар и да не стана ясно през какво точно изпитание преминава, очевидно не й е било леко.