Питали са ме много пъти дали съм със силикон. Не - всичко е естествено", сподели пред "България днес" фолкпевицата Мария Митева от карловското село Певците. Брюнетката впечатли с огромен естествен бюст в кастингите на тъмно в "Гласът на България" в неделя, а Галена обърна своя стол при изпълнението на песента "Дар от Бога" на Глория. Последните 6 години певицата работи в ресторант-механа в Павел баня. Освен люти балкански ритми Митева залага много на българската естрада и фолклорната музика.

"Не обичам да пея песни с пошли текстове, а стойностни изпълнения. Имах една случка на мое участие в механата, когато ми дадоха 50 лв. само да не пея за Васко Жабата. Камък ми падна от сърцето", добавя участничката в музикалното риалити. Искрено се надявам да бъда новата фолкзвезда. От 14-годишна започнах да пея по ресторанти в моето село Певците и района заедно с оркестър и диджей. И така вече около 18 години."

По време на кастинга в "Гласът на България" Мария бе придружена от дългогодишния си приятел Николай. Повече от десетилетие двамата са заедно както в живота, така и в професията.