Изненадващо повечето от тях са запазили приятелски отношения след края на снимките. Често се забавляват заедно, а по традиция се събират всяка вечер, за да гледат заедно епизодите на шоуто. Преди броени дни голяма част от тях си спретнаха голям купон в Planeta by Eleve Club в Студентски град на участието на Галин.

В заведението се изсипаха накуп Цветан, Велислава, Ралица, Лефтеров, Гайтанов, Михаела, Зори, Фейгин и Касим. Изненадващо към тях се присъединиха Елизабет и Габриела от миналия сезон на предаването. Оказа се, че всички те са почитатели на Галин, който не спря да ги поздравява цяла вечер, а след като спря да пее, се присъедини към тяхното сепаре за няколко наздравици.

Гвоздеят на вечерта се оказа "царят на пъзелите" Касим. Галин по традиция избира няколко момчета и момичета, които качва на сцената да танцуват и накрая избира победител, на който лично дава 100 лв. под неговия прицел попадна Касим, който се раздаде на макс на сцената и показа завидни танцувални умения с ханша. Галин даде парите на друг, но пък Касим получи безплатна бутулка алкохол за компанията си, тъй като таланта му трябваше да бъде възнаграден.