Приходите от спектакъла са били около 500 бона, но като се приспаднат разходите, които възлизат на около 150 000 лева, печалбата за ромската перла се „стопява” незначително. Над 10 000 души аплодираха Софи Маринова на концерта й по повод 25-годишнината й на сцената. Гласовитата певица съумя да напълни зала „Арена Армеец”, за което преди това се прокрадваха, макар и неубедителни, леки съмнения. Другите предразсъдъци бяха, че в публиката ще преобладават почитатели от ромски произход. Не бе така. Сигурно затова имаше учудени от огромния успех на Софи.

Изненадани като че ли не бяха най-вече тези, които са присъствали и после описваха емоционалното преживяване. Не концерт, а запомнящ се спектакъл на високо ниво. Софи, както се видя после и от видеа от събитието, пя като звяр, както обеща при откриването на концерта.

„Не знаете за мен какъв ден е това. Просто от тук вие изглеждате страхотно! Вие сте тези, които ме правите това, което съм. Това съм го правила за вас дълги години с цялото си сърце, но защото съм го получавала и от вас – тази любов. Ще се раздам тази вечер за вас с цялото си сърце!”, обяви Софи и направи тъкмо това. Певицата смени два тоалета, а в музикално отношение направо се надмина. Тя, както и всички гост-звезди, пяха абсолютно на живо. Те също направиха силно впечатление. Най-вече Преслава, която е кума и близка приятелка на Софи.